Paasbazen

Welkom (toekomstige) Paasbaas! Als je bij deze club zit behoor je tot het beste van het beste wat Oost Gelre te bieden heeft. Als Paasbaas steun je Paaspop Zieuwent financieel, zodat wij het festivalseizoen kunnen blijven aftrappen aan de Rouwhorsterdijk in Zieuwent.

Iedere Paasbaas doneert jaarlijks minimaal € 60,- aan het festival. Naast eeuwige dankbaarheid vanuit onze kant en algeheel aanzien van heel Zieuwent, staat jouw naam op de gastenlijst. Zodat jij de komende editie sowieso verzekerd bent van entree tot Paaspop Zieuwent. Geen gehannes meer met online tickets kopen of in de rij staan, jij loopt gewoon zo naar binnen terwijl je als een held onthaald wordt.

Wat gebeurt er met jouw bijdrage?

Nadat we klaar zijn met het juichen omdat jij een Paasbaas bent geworden, gaan we aan de slag! Met jouw financiële bijdrage kunnen we een nóg beter festival organiseren. Denk aan een gevarieerder (muziek)programma, mooiere aankleding en/of betere verzorging van onze vrijwilligers (ik moet hier benadrukken van Steve Holkenborg dat dit al bijna perfect is nu). En we staan natuurlijk ook open voor jouw ideeën!

Paasbazenlidmaatschap

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Betaling zal geschieden aan het begin van het boekjaar/lidmaatschapsjaar of bij aanmelding.

Andere belangrijke zaken:

  • Een Paasbaas is minimaal 18 jaar oud.
  • De jaarlijkse bijdrage is minimaal € 60,- en maximaal €150,-.
  • Met het invullen van het aanmeldformulier en het te bevestigen middels ‘JA’ ga je akkoord om Stichting Paaspop Zieuwent te machtigen, tot het jaarlijks incasseren van het ingevulde bedrag (van minimaal € 60,-). Dit tot wederopzegging.
  • Opzegging dient te geschieden voor 1 januari van het komende jaar. Dus, wil je je incasso opzeggen voor de editie van 2025, dien je dit voor 1 januari 2025 te doen.
  • Ieder jaar wordt het bedrag op 30 januari middels een automatisch incasso afgeschreven.
  • Je tickets ontvang je uiterlijk een week voor het festival op het e-mailadres dat je opgeeft.
  • Met het invullen van het formulier geef je toestemming dat Paaspop je e-mails/whatsappberichten kan sturen met informatie over het festival.

Een Paasbaas worden

Wil je ook een Paasbaas worden? Als jij het aanmeldformulier invult, beginnen wij alvast met een persoonlijk dankwoordje opstellen. 😉