Ondernemerscafé Paaspop

Een informele samenkomst onder het genot van een hapje en een drankje

Netwerken op een festival? Tijdens het ondernemerscafé PaasPop kan het! Na twee succesvolle edities, vindt Ondernemerscafé PaasPop wederom plaats. De afgelopen jaren hebben meer dan 400 ondernemers genoten van inspirerende sprekers en op een informele manier kunnen netwerken en verbindingen maken. Dit jaar nodigt Ondernemercafé PaasPop wederom alle ondernemers van Oost Gelre en omstreken uit voor dit netwerk-evenement.

We nodigen alle ondernemers uit Oost-Gelre uit om op zaterdag 11 april kennis te maken en van gedachten te wisselen met andere ondernemers uit de regio. Met het organiseren van deze informele avond hopen we dat ondernemers elkaar inspireren en dat er een waardevolle basis wordt gelegd voor nieuwe samenwerkingen.

Programma

19.30 uur           Ontvangst met koffie
20.00 uur           Spreker: Redouan Ait Chitt  ‘Niets in onmogelijk’
20.45 uur           Spectaculair dansoptreden.
21.00 uur           Borrelen met een hapje onder het genot van livemuziek      
22.45 uur           Einde programma Ondernemerscafé

Na inspirerende sprekers als John de Wolff en Erben Wennemars hebben we dit jaar wederom een fantastische spreker weten te strikken. Het motto ‘Niks is Onmogelijk’ klinkt wellicht bekend in de oren; Redouan Ait Chitt, beter bekend als Redo, geeft deze uitspraak een geheel nieuwe dimensie: met hard werken, doorzettingsvermogen en passie is alles te bereiken. Hij leeft met het motto: geen excuses en geen limieten. Ondanks zijn fysieke handicap heeft hij de belangrijkste dansprijs van 2019 gewonnen. Zijn enorme doorzettingsvermogen en gevoel voor humor hebben ervoor gezorgd dat hij is waar hij nu is. Redo neemt je mee in zijn levensverhaal, over vooroordelen, een passie in het leven vinden én hoe je iets negatiefs kunt omdraaien tot een positieve situatie.

Hierna is gelegenheid om de avond gemoedelijk voort te zetten tijdens PaasPop Zieuwent. Hier kunt u onder andere genieten van ABBA Fever en Kees van Hondt. 

Tickets

Tickets kosten €35,- per persoon (excl. btw en servicekosten, incl. entree tot Paaspop Zieuwent, hapjes en drankjes tot 22.45 uur).

Tickets zijn helaas niet meer te bestellen. Vanwege het Corona-virus wordt het ondernemerscafé 2020 afgelast.