Unieke reclameborden voor PaasPop Zieuwent 2019

Unieke reclameborden voor PaasPop Zieuwent 2019

Ons reclamewerk in Zieuwent is dit jaar heel bijzonder. We hebben namelijk custom-made posters.
Speciaal voor ons gemaakt, door de jongens en meisjes van het Gilde. Supergaaf natuurlijk, want welk festival kan nou zeggen dat ze 6 verschillende posters hebben?!
Mocht je ze niet allemaal tegenkomen in Zieuwent, dan kun je hieronder de kunstwerken van deze kinderen zien.

En natuurlijk zijn ze tijdens PaasPop Zieuwent 2019 te bewonderen op het PaasPop-terrein zelf!

Sinds dit jaar hebben we een nieuwe huisstijl. We krijgen er een hoop leuke reacties op en dat is natuurlijk erg leuk. Maar hoe is de nieuwe huisstijl tot stand gekomen? Niek Krabben vertelt je erover:

“Samen met Siebe Wopereis en Kevin Doppen heb ik, Niek Krabben, de nieuwe huisstijl van Paaspop ontwikkeld.
Na een frisse opschudding van de algemene stijl van het festival zelf kon natuurlijk het grafische gedeelte niet achterblijven. Dus werd ons gevraagd om allemaal een eerste ontwerp aan te leveren en samen hebben wij met leden van de organisatie één stijl gevormd uit al die ontwerpen.
Wij hebben ons laten inspireren door de warme en gezellige kleuren van het festival en dit toegepast op de nieuwe huisstijl.
Met de gigantische oren die het logo heeft gekregen, hinten we naar de paashaas. In de oren is dan ook een soort vurig patroon gevormd om ook het paasvuur mee te nemen. De meters aan lampjes die er vorig jaar hingen hebben wij ook (deels) verwerkt in de poster. Zo straalt de sfeer van het festivalterrein door in de poster.
De nieuwe huisstijl staat voor alles wat PaasPop Zieuwent tegenwoordig uitdraagt: vrolijkheid, gezelligheid en sfeervol genieten van goede muziek.

Bedankt voor het lezen en tot Paaspop 2019 op 20 + 21 april aan de Rouwhorsterdijk 19 in Zieuwent”