Ticketverkoop van start na aankondiging eerste artiesten PaasPop Zieuwent

Ticketverkoop van start na aankondiging eerste artiesten PaasPop Zieuwent

We zijn los! Na de bekendmaking van Suzan & Freek en de Vipers (ITA) – Queen tributeband beginnen we 2019 met nog meer tof nieuws, want vanaf vandaag kun je je tickets bestellen op onze geheel vernieuwde website.

Vernieuwde website? Jawel, afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl voor PaasPop Zieuwent, en daar hoort onder andere een nieuw logo en nieuwe site bij! Onze 40-jarige editie wordt in een nieuw jasje gestoken, wat echter niet verandert, is de oude vertrouwde gezelligheid die al 40 jaar heerst tijdens PaasPop Zieuwent. Na de succesvolle editie van 2018 pakt de organisatie de draad weer op en komt ook in 2019 met een vernieuwd terrein, vernieuwde huisstijl en wederom van alles te beleven voor jong & oud.

De eerste namen voor PaasPop 2019 zijn bekend. Op zaterdag 20 april openen Suzan en Freek het festival. Natuurlijk in de Achterhoek al een hele tijd bekend, en inmiddels veroveren ze heel Nederland: uitverkochte theatertours, een zomer vol festivals en natuurlijk het succes van hun eigen nummer ‘Als Het Avond Is’. Reden voor PaasPop om ze ook dit jaar weer uit te nodigen zodat alle fans van het eerste uur lekker op de fiets kunnen komen.

Op diezelfde avond zullen de Vipers (Queen-tribute band) het stokje overnemen en komt Freddie Mercury weer even tot leven in Zieuwent. In 2002 begon deze band door Europa te touren en ruim 1000 optredens later behoren ze tot de top Queen-tributebands van Europa. Frontman Giuseppe heeft in The Voice van Italië bewezen dat zijn stem het evenbeeld van Freddie Mercury is. Benieuwd? Bekijk zijn auditie hieronder! Met een set vol tophits wordt het een feest der herkenning!

Koop hier direct je tickets om te verzekeren dat je erbij bent. Koop hier je tickets via onze ticketpagina.

Zaterdag VVK €10, –
Deurverkoop: €15, –
Zondag* VVK €5, – (en voor de vroege beslissers betalen wij de servicekosten zodat je kaartje niet duurder uitvalt dan aan de deur.)
Deurverkoop €5, –
* Op zondag is de entree voor kinderen tot 14 jaar tijdens de Kinderdoemiddag gratis.