PaasPop Zieuwent is er weer klaar voor! 

PaasPop Zieuwent is er weer klaar voor! 

Foto: Martijn Koolmees

Na twee jaar afwezigheid, trappen we het festival seizoen weer af. Tijdens het Paasweekend, op zaterdag 16 en zondag 17 april 2022, gaat het weer bruisen in Zieuwent. De volledige line-up is inmiddels bekend, daarmee belooft het wederom een feestweekend te worden voor jong en oud!

Twee jaar hebben we erop moeten wachten, maar nu mogen we eindelijk weer bezoekers en artiesten ontvangen op ons mooie festivalterrein aan de Rouwhorsterdijk in Zieuwent. Dit jaar prijken artiesten als RONDÉ, A-FEVER (dé ABBA Tributeband), de Hillbilly Moonshiners, Kees van Hondt en rapper YES-R op ons podium. Het wordt een groot weekend vol feest waarbij velen even terug naar hun jeugd worden gebracht.

Met deze artiesten weten we weer een enorm gevarieerd programma te brengen. Liefhebbers van popmuziek, de jaren 80, house en disco kunnen allemaal terecht tijdens het Paasweekend in Zieuwent. We zijn blij dat we na twee jaar van afwezigheid met een relevant programma kunnen komen, met op zaterdagavond Rondé, ABBA en Kees van Hondt. En op zondag is er als vanouds een Kinderdoemiddag, opgevolgd door het Paasvuur dat om 20:00 ontstoken wordt. Daarna staan YES-R, Q-Music The Party, The Hillbilly Moonshiners en de dames van Fif-teen uit Beltrum op ons podium.

Tickets
De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Hier zijn de tickets te koop voor zaterdagavond (18+) en zondagavond (alle leeftijden).