PaasPop Zieuwent fleurt Blue Monday op met nieuwe bekendmakingen

PaasPop Zieuwent fleurt Blue Monday op met nieuwe bekendmakingen

Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Kerst en Oud en Nieuw zijn alweer lang geleden en het duurt nog veel langer voordat het voorjaar is. Een nieuwe week breekt weer aan waarin we met ons alleen weer in het donker bij huis weggaan en in het donker weer thuiskomen. Geen wonder dat je je zo treurig voelt. 

PaasPop Zieuwent maakt deze dag heel wat fleuriger met de aankondiging van niet één maar TWEE nieuwe artiesten voor PaasPop Zieuwent 2019. Na eerdere aankondigen van Suzan en Freek en de Vipers (Queen-Tributeband uit Italië) kunnen we jullie nu verklappen dat Kees van Hondt de zaterdagavond zal afsluiten. 

Kees van Hondt is onder andere bekend van zijn enorm feest op ‘Derde Keesdag’ in Tivoli Vredenburg in Utrecht op 27 december. Daarnaast was hij jarenlang dé huis DJ van Lowlands. Meer informatie over hem vindt je hier. Aankomende editie mogen we hem verwelkomen om de tent af te breken in Zieuwent. Figuurlijk dan, want de tent moet nog wel even blijven staan voor ons zondagprogramma.

Voor de zondagavond presenteren we nu namelijk de eerste naam: de Juliets uit België! Deze coverband is de perfecte toevoeging aan het veelzijdige programma van PaasPop Zieuwent 2019. The Juliets staan paraat met een kanon aan covers in de meeste uiteenlopende muziekstijlen: van ware rock anthems tot Justin Bieber en van hakken op Kind van de Duivel tot shaken op Bruno Mars. Alles wordt geserveerd in een pittig rocksausje. Wie hier stil kan blijven staan heeft zijn voeten vastgelijmd aan de vloer! 

Dat het The Juliets niet aan kwaliteit ontbreekt is te zien aan zangeres Aurélie van Rompay die het publiek wist te betoveren met haar stem in The Voice van Vlaanderen en het daar tot de liveshows 

schopte. Het gaat haar voor de wind en ze heeft solo ook haar eerste nummer succesvol uitgebracht in Vlaanderen. Bij The Juliets kan ze haar energie kwijt: madness, een overdosis aan energie, Strepsils Strepsils the day-after en vooral veel plezier. Dat is wat The Juliets naar Zieuwent brengen op 1e Paasdag, get the party started! 


Lees meer over The Juliets hier.