Eerste namen Paaspop 2020 zijn bekend🐰

Eerste namen Paaspop 2020 zijn bekend🐰

Voorverkoop kaarten al gestart

ZIEUWENT – Voel jij je na de decembermaand net zo chagrijnig als Scrooge en de Grinch, ben je je royal baby nu al zat en heb je geen dubbelganger ontmoet die prinses blijkt te zijn? Dans dan al je emoties weg want PaasPop Zieuwent heeft de eerste drie artiesten bekend gemaakt. Op zaterdag 11 april kun je meezingen met de hits van Rondé en mag je weer met takken zwaaien bij Kees van Hondt. Op zondag 12 april word je verwarmd door de gouden keeltjes van het Beltrumse Fabulous Fif-teen. Nationaal talent gecombineerd met regionale sterren, de gouden formule waarmee het festival aan de Rouwhorsterdijk ook aankomende editie beslist hoge ogen gaat gooien.

Rondé
Het succes van Rondé begon in 2015 toen de groep de 3FM Serious Talent Award won. In 2014 kwam hun hit ‘Run’ uit. Deze werd opgevolgd door nieuwe hits als ‘We are one’, ‘Naturally’, ‘Why do you care’ en de nieuwste hit ‘All that was left’. Hun nieuwe album, dat ze in 2019 hebben uitgebracht, is veelbelovend. In 2020 gaat hun tour langs verschillende zalen en festivals. PaasPop Zieuwent heeft de primeur.

Kees van Hondt
Zij die er vorig jaar bij waren, hebben geen uitleg meer nodig. Het was één groot feest tijdens de show van Kees van Hondt vorig jaar. Vandaar dat de organisatie besloten heeft, hem nog een keer uit te nodigen. ‘Kwalitatief Hoogstaande Flauwekul voor de Intelligente Onbenul’ is hoe hij zijn show zelf bestempeld. Bekend van Derde Keesdag in Tivoli Vredenburg in Utrecht en huis DJ van Lowlands. Zijn muziek is een combinatie van altijd toegankelijke, gekke, unieke maar vooral blije deunen.

Fabulous Fif-teen
Met vijftien energieke zangeressen en een vijfkoppige band belooft het optreden van Fabulous Fifteen een waar spektakel te worden. Met een breed repertoire van Beyoncé, Kensington, Guns ’n Roses, Bruno Mars en nog veel meer artiesten is er voor iedere muziekliefhebber en festivalganger wel een nummer om mee te zingen. De dames uit Beltrum hebben beloofd er één grote show van te maken, dus een optreden zo dicht bij huis mag je niet missen.

Tickets
De kaartverkoop voor PaasPop Zieuwent 2020 is inmiddels gestart. Kaarten zijn te bestellen via www.paaspop-zieuwent.nl. Voor de Slimme Hazen is er weer een kortingsticket voor de zaterdagavond. Deze extra voordelige tickets (12,50 euro) zijn beperkt beschikbaar. Daarna zijn kaarten in de voorverkoop 15 euro en aan de deur 20 euro. De prijs in de voorverkoop voor zondagavond bedraagt 5 euro, aan de deur 10 euro. Voor kaarten klik hier.