Complete Line Up PaasPop Zieuwent 2020 bekend: kaartverkoop in volle gang!

Complete Line Up PaasPop Zieuwent 2020 bekend: kaartverkoop in volle gang!

Foto: Koolmees Photography

Het is officieel februari en dat betekent dat de lange maand januari eindelijk voorbij is. Om dit te vieren heeft PaasPop Zieuwent de complete Line Up voor de 41e editie van het evenement bekend gemaakt. In navolging van de eerder aankondigingen als RONDÉ, Fabulous Fif-teen en Kees van Hondt, komt het paasfestival met nieuwe namen om het feest op 11 en 12 april compleet te maken. 

Zaterdag 11 april 
Op zaterdagavond wordt het zingen geblazen met de hits van RONDÉ zoals Run en Naturally. Ook komt het gehele grandioze oeuvre van ABBA voorbij, meezingen met ABBA Fever is daarom verplicht. En om de avond knallend af te sluiten komt Kees van Hondt weer langs om plaatjes te draaien! 

Zondag 12 april 
De zondag is een echte covernight met de gouden stemmen van Fabulous Fif-teen uit Beltrum, de countrysound van The Hillbilly Moonshiners en de rock van The Travelin’ – CCR Tribute band. Achterhoeks Talent DJ Jari zal het feest opzwepen met zijn feestmuziek. Mocht je ook op zoek zijn naar een ander genre muziek en echt even helemaal los willen gaan, dan zit je goed bij de Hardstyle beats van RVAGE. Q-Music HET FOUTE UUR zal PaasPop Zieuwent 2020 in stijl afsluiten, met de beste, fijnste en foutste hits! 

Kaartverkoop 
Dat de artiesten in de smaak vallen blijkt wel uit de kaartverkoop. De kaarten met Slimme Hazen korting zijn inmiddels uitverkocht en ook de verkoop van de reguliere kaarten gaat rap. 
Wil je zelf ook genieten van deze te gekke line-up? Wees er dan als het haasje bij en scoor je kaarten via https://www.paaspop-zieuwent.nl/tickets 
Kaarten voor de zaterdagavond bedragen €15.00 per stuk, Kaarten aan de deur kosten €20,-. Voor de zondagavond is dit €5.00 en aan de deur bedraagt de ticketprijs €10.00 (exclusief servicekosten).