Alle artiesten PaasPop Zieuwent 2023 bekend!

Alle artiesten PaasPop Zieuwent 2023 bekend!

Foto: Martijn Koolmees

Afgelopen vrijdag werd de allerlaatste toevoeging aan ons programma bekend: Frans Duijts zal de zaterdagavond afsluiten!
Daarmee is het volledige programma van PaasPop Zieuwent 2023 bekend.
Zoals jullie van ons gewend zijn een enorm gevarieerd programma: perfect voor iedereen die wil meezingen en dansen op de allerleukste acts.

Op zaterdag trappen de heren van Ramble Tamble – CCR Tribute  – de avond af. Vervolgens nemen de heren van MAD MEN het over om de hele tent op z’n kop te zetten met hun setlist die alle kanten op knalt. Daarna nemen de heren van Reckless Roses – Guns ’n Roses Tribute – uit Hongarije het stokje over om een waanzinnige Tribute show neer te zetten. En alsof we nog niet genoeg internationale artiesten hebben, sluit Frans Duijts de avond af! Hiermee vervangt Frans Duijts de eerder aangekondigde band Prins S en de geit, welke wegens privéomstandigheden helaas hebben moeten afzeggen.

Op zondag kunnen we inmiddels zeggen dat we traditiegetrouw starten met de Kinderdoemiddag. Van 17:00u tot 19:30u kunnen de jongste festivalbezoekers zich vermaken aan tal van activiteiten. En voor de mama’s en papa’s zijn er uiteraard ook verfrissingen te halen bij de bar.

Na het ontsteken van het Paasvuur zal The Watchtower de zondagavond openen in de PaasPop tent. Deze dame en heren hebben hier zóveel zin in, dat ze zelfs hun eigen promotievideo gemaakt hebben: (link naar insta). Op zondag hebben we nóg een Tribute in petto: the Adele project! Tijd om mee te blèren op alle grote hits van Adele. Vervolgens zal George Baker, nee niet de Tribute, het is hem echt ook nog zijn allergrootste hits voor ons spelen. Voor wie dan nog een stem en energie overheeft, wordt het festival stampend en springend afgesloten door de Party Animals! Have you ever been melllooooow??

Zien we jullie 8 en 9 april? Koop hier je tickets!