PaasPop Zieuwent wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

Info

Openingstijden festival:
Zaterdag 19:30 – 02:00 uur
Zondag 17:00 – 02:00 uur

Contact

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  FAQ

  Het begrip veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ) wordt gebruikt als benaming voor een lijst met vaak voorkomende vragen over een bepaald onderwerp, waarop een antwoord wordt gegeven.

  Sinds het begin van het internet is de FAQ een beproefd middel om de vele beginners op weg te helpen met het gebruik van de nieuwe technologieën, zonder dat de specialisten al hun tijd aan steeds dezelfde vragen moeten besteden.

  Sommige FAQ’s bevatten niet werkelijk gestelde vragen, maar zijn een stijlfiguur om informatie of ook reclame aan de man te brengen.

  Bron: Wikipedia

  Paaspop-Zieuwent vind plaats op 8 en 9 April 2022 aan de Rouwhorsterdijk 19 te Zieuwent.

  We hebben een fietsenstalling ingericht naast het festivalterrein.
  Als u met de auto komt, kunt u parkeren bij het Sourcy Center (Zegendijk 3A) of anders op het dorpsplein bij de Kerk. Vanaf hier is het zo’n 10 minuten lopen naar het PaasPop terrein

  Probeer het tijdens het festival bij de garderobe, bar of muntenbalie.

  Na het festival je spullen kwijt?
  Neem contact op met [email protected] dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Houd ook onze facebookpagina in de gaten, na het festival posten we daar ook de gevonden voorwerpen.

  Ja, zowel bij de entree als muntenkassa in de mogelijkheid om te pinnen. Echter, uit ervaring kunnen we je vast tippen dat contant betalen sneller zal gaan.

  Nee, helaas. Deze zijn voor in het plakboek. We maken deze editie gebruik van andere munten die alleen tijdens het festival te gebruiken zijn. Inwisselen kan tot een uur na het einde van het festival. 

  Stuur ons gerust een berichtje via Facebook, Instagram of mail naar [email protected] dan zorgen we dat jouw foto verwijderd wordt.

  Dat vinden we leuk! Neem dan contact op met de organisatie via [email protected] voor een accreditatie.

  Persfoto’s van Koolmees photography.

  Privacy verklaring

  Wij als organisatie van PaasPop Zieuwent, stellen jouw privacy erg op prijs. Hoe? je leest het in onze Privacy verklaring.

  De huisregels van Paaspop-Zieuwent

  Bij het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met onze huisregels, deze lees je hieronder.

  –  PaasPop Zieuwent is voor alle leeftijden. Tot 14 jaar verwachten wij wel ouderlijke begeleiding.

  – Het is mogelijk dat je bij de ingang van ons festivalterrein gecontroleerd wordt op leeftijd. Hiervoor dien je je te kunnen legitimeren.

  – Alleen met een geldig toegangsbewijs heb je toegang tot het festivalterrein.

  – Om de veiligheid van bezoekers, organisatie en artiesten te beschermen ben je verplicht om mee te werken aan visitatie, inclusief evt. meegebrachte tassen/rugzakken.

  – Alcohol wordt niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar (hetzij rechtstreeks of via wederverstrekking). Personen die kennelijk onder invloed van alcohol en/of drugs het festivalterrein willen betreden kunnen worden geweigerd. Hierbij kan geen aanspraak gemaakt worden op eventuele vergoeding van toegangsbewijzen.

  – Bezit en gebruik van drugs of wapens is verboden.

  – Glaswerk is niet toegestaan.

  – Laat vooral thuis: (alcoholische) dranken, etenswaren, professionele video/foto, drones of opname-apparatuur. Wil je fotograferen met professionele apparatuur? Neem dan contact op met de organisatie via [email protected] voor een accreditatie.

  – Het is niet toegestaan in festivaltenten te roken.

  – Wij zijn niet gediend van agressie, discriminatie, ongewenste intimiteiten, hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag. Bij het signaleren van dit gedrag kun je van het festivalterrein worden verwijderd. Op wildplassen staat een boete van €140,-.

  – Volg instructies van de organisatie op en houdt nooduitgangen en vluchtroutes vrij.

  – Bij het niet naleven van onze huisregels kunnen wij je de toegang tot het festival weigeren of ontzeggen zonder restitutie van je entreebewijs. Wanneer de toegang wordt ontzegd dien je het terrein per direct te verlaten.

  – Iedereen die het festivalterrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en/of geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor kan komen. De organisatie kan deze opnames gebruiken voor promotiedoeleinden.

  – Promotiemateriaal mag niet zonder toestemming worden verspreid.

  – Op het festivalterrein is de Nederlandse Wetgeving en A.P.V.  van kracht. Bij constatering van strafbare feiten wordt dit bij de politie gemeld. In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.

  – Betreden van het festivalterrein is geheel op eigen risico. Stichting Paaspop Zieuwent, evenals alle vrijwilligers die op het festival werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden bij vermissing/diefstal of voor enig letsel en/of schade.