PaasPop Zieuwent wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren

Info

Openingstijden festival:
Zaterdag 19:30 – 02:00 uur
Zondag 17:00 – 02:00 uur

Contact

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  FAQ

  Het begrip veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ) wordt gebruikt als benaming voor een lijst met vaak voorkomende vragen over een bepaald onderwerp, waarop een antwoord wordt gegeven.

  Sinds het begin van het internet is de FAQ een beproefd middel om de vele beginners op weg te helpen met het gebruik van de nieuwe technologieën, zonder dat de specialisten al hun tijd aan steeds dezelfde vragen moeten besteden.

  Sommige FAQ’s bevatten niet werkelijk gestelde vragen, maar zijn een stijlfiguur om informatie of ook reclame aan de man te brengen.

  Bron: Wikipedia

  Algemene informatie

  Paaspop Zieuwent vind plaats op 30 en 31 maart 2024 aan de Rouwhorsterdijk 15 te Zieuwent.

  PaasPop Zieuwent vindt plaats in, je raadt het al, het altijd prachtige Zieuwent.

  Om precies te zijn aan de Rouwhorsterdijk 15, 7136  Zieuwent.

  Wanneer moet ik in m’n slaapzakje voor de poort gaan liggen? Of vanaf welk tijdstip ben ik welkom?

  Ons terrein is geopend op:

  Zaterdag 30 maart

  • Vanaf 19.00 uur

  Zondag 31 maart

  • Vanaf 17.00 uur – kinderdoemiddag
  • Vanaf 20.00 uur begint het muziekprogramma

  Wat je vooral mee moet nemen is heel veel goede zin en dorst!

  Verder laat je dit maar thuis:

  • (Alcoholische) dranken
  • Etenswaren
  • Vandalisme, seksueel grensoverschrijdend gedrag, racisme en homofobie

  Dat is geen probleem! Bij het scannen van je ticket krijg je een bandje waarmee je zo vaak naar binnen en naar buiten kan dat je besties wordt met onze beveiligers ;).

  Je bent tijdens Shirt Uit En Zwaaien iets te fanatiek geweest met rondzwaaien van je shirt en bent hem kwijt, wat nu?*

  Tijdens het festival kun je terecht bij de entree, de garderobe of de muntenbalie.

  Kom je er pas na het festival achter dat je wat kwijt bent? Geen probleem! Wij brengen alle gevonden voorwerpen naar het gemeentehuis van Gemeente Oost Gelre.

  * Je mag ook contact opnemen voor andere verloren voorwerpen. Stokpaarden, natte theezakjes of 12-delige encyclopedieën bijvoorbeeld. 😉

  Geen paniek! De EHBO is gevestigd naast de garderobe.

  Jij bent goed bezig! Want je gehoor beschermen is hartstikke belangrijk.

  Oordoppen zijn te koop bij de muntenkassa’s

  Dit mag op het buitenterrein, in de tenten mag NIET gerookt worden. Dit geldt ook voor hippe vapes (sorry gen Z), sjekkies (sorry boomer) en andere rookapparatuur waar we de naam niet van weten.

   

  Als organisatie worden we hier op gecontroleerd en zelfs beboet. Wees dus een beetje lief voor ons en steek buiten de tenten je sigaretje op.

  Geld & munten

  Jazeker! Zelfs in Zieuwent zijn er pinautomaten mét wifi-verbinding (what a time to be alive).

  Bij de entree en de muntenkassa is het mogelijk om te pinnen. Maar voor super snelle service werkt contant toch het allersnelst!

  Let op! Bij de garderobe kun je NIET pinnen. Hier kun je betalen met een half muntje of contant geld. 

  Exclusieve PaasPop Zieuwent 2024 munten koop je natuurlijk aan de muntenkassa. Deze vindt je in de rood met witte tent.

  Munten van voorgaande edities zijn niet meer geldig, die mogen in het plakboek!

  Onze munten zijn dit jaar gesponsord door Stegers Tuin & Groen.

  Nee helaas, die zijn voor in het plakboek. Munten van voorgaande edities en/of andere festivals zijn niet geldig.

  Vervoer en parkeren

  Alle wegen leiden naar PaasPop Zieuwent! Maar navigeer voor de zekerheid toch maar naar de Rouwhorsterdijk 15 te Zieuwent.

  Voor jouw stalen ros hebben wij een prachtige stalling. Die vindt je naast het festivalterrein. 

  Je bent de BOB, of je bent gewoon met de auto. Dan kun je deze kwijt bij deze parkeerplaatsen:

  Tickets

  We hebben deze editie 2 verschillende tickets. Eentje voor zaterdag en eentje voor zondag. Je koopt ze hier.

  Kan gebeuren, stuur ons een mailtje. Dan fixen we het!

   

  Nee! De kinderDOEmiddag is voor iedereen gratis te betreden. Dat vinden je ouders vast fijn ;).

  Voor het muziekprogramma van zondagavond is wel een ticket vereist.

  Programma & line-up

  Voor het hele programma verwijzen we je graag door naar de programmering.  Daarnaast vindt je alle updates op onze socials.

  Altijd een groot succes bij alle kinderen (en ouders) uit Zieuwent en omgeving!

  Terwijl je ouders zich vermaken aan de bar, kun jij losgaan in de sloophoek, knutselen en geschminkt worden. Check meer info hier en op onze social media kanalen. 

  Vet leuk! Gooi je suggesties en ideeën in het contactformulier hierboven of mail ons. Wie weet komen jouw helden volgend jaar naar Zieuwent!

  Aanmelden & media

  Wij houden van promotie! Neem dan contact op met de organisatie via [email protected] voor accreditatie en flitsen maar!

  Onze huidige persfoto’s komen van Koolmees photography. We snappen dat je die pareltjes wilt gebruiken, stuur ons even een mailtje en we fixen het!

  We <3 vrijwilligers! Wist je dat heel PaasPop Zieuwent draait op vrijwilligers? Daarom houden we zoveel van hen, tof dat jij er ook bij wil horen! Stuur ons een mailtje of vul bovenstaand contactformulier in, dan nemen we contact met je op.

  We kunnen altijd handjes gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het op- en afbouwen van het terrein, tappen, munten verkopen en het verspreiden van posters.

  Tot PaasPop!

  Wil je graag optreden bij PaasPop Zieuwent? Heel nice, goede keuze! Helaas hebben we maar een beperkt aantal plekken, stuur daarom je verzoek naar [email protected], dan nemen we contact met je op.

  Stuur ons gerust een berichtje via Facebook, Instagram of mail naar [email protected] dan zorgen we dat jouw foto verwijderd wordt.

  Privacy verklaring

  Wij als organisatie van PaasPop Zieuwent, stellen jouw privacy erg op prijs. Hoe? je leest het in onze Privacy verklaring.

  De huisregels van Paaspop-Zieuwent

  Bij het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met onze huisregels, deze lees je hieronder.

  –  PaasPop Zieuwent is voor alle leeftijden. Tot 14 jaar verwachten wij wel ouderlijke begeleiding.

  – Het is mogelijk dat je bij de ingang van ons festivalterrein gecontroleerd wordt op leeftijd. Hiervoor dien je je te kunnen legitimeren.

  – Alleen met een geldig toegangsbewijs heb je toegang tot het festivalterrein.

  – Om de veiligheid van bezoekers, organisatie en artiesten te beschermen ben je verplicht om mee te werken aan visitatie, inclusief evt. meegebrachte tassen/rugzakken.

  – Alcohol wordt niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar (hetzij rechtstreeks of via wederverstrekking). Personen die kennelijk onder invloed van alcohol en/of drugs het festivalterrein willen betreden kunnen worden geweigerd. Hierbij kan geen aanspraak gemaakt worden op eventuele vergoeding van toegangsbewijzen.

  – Bezit en gebruik van drugs of wapens is verboden.

  – Glaswerk is niet toegestaan.

  – Laat vooral thuis: (alcoholische) dranken, etenswaren, professionele video/foto, drones of opname-apparatuur. Wil je fotograferen met professionele apparatuur? Neem dan contact op met de organisatie via [email protected] voor een accreditatie.

  – Het is niet toegestaan in festivaltenten te roken.

  – Wij zijn niet gediend van agressie, discriminatie, ongewenste intimiteiten, hinderlijk en/of aanstootgevend gedrag. Bij het signaleren van dit gedrag kun je van het festivalterrein worden verwijderd. Op wildplassen staat een boete van €140,-.

  – Volg instructies van de organisatie op en houdt nooduitgangen en vluchtroutes vrij.

  – Bij het niet naleven van onze huisregels kunnen wij je de toegang tot het festival weigeren of ontzeggen zonder restitutie van je entreebewijs. Wanneer de toegang wordt ontzegd dien je het terrein per direct te verlaten.

  – Iedereen die het festivalterrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en/of geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor kan komen. De organisatie kan deze opnames gebruiken voor promotiedoeleinden.

  – Promotiemateriaal mag niet zonder toestemming worden verspreid.

  – Op het festivalterrein is de Nederlandse Wetgeving en A.P.V.  van kracht. Bij constatering van strafbare feiten wordt dit bij de politie gemeld. In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.

  – Betreden van het festivalterrein is geheel op eigen risico. Stichting Paaspop Zieuwent, evenals alle vrijwilligers die op het festival werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden bij vermissing/diefstal of voor enig letsel en/of schade.